• Sanne

Een nieuwe start voor Style by Sanne

Welkom op mijn nieuwe website, een nieuw avontuur voor Style by Sanne. Al een tijdje geleden stopte ik met bloggen voor Style by Sanne, het voelde niet goed. Ik was een beetje zoekende qua richting maar ook wat het doel was van mijn blog. Interieur, lifestyle, momlife, kids, persoonlijk of uitjes dit was voor mij te veel van het goede. Ja, al deze dingen houden mij bezig en vind ik leuk maar zorgde ook voor verwarring. Het was tijd om mij even terug te trekken om te bedenken wat ik nou wilde en hoe?

Nu is het de hoogste tijd om dit te delen en om mijn vernieuwde site te laten zien. Het zal je vast niet ontgaan dat de website echt wel een heel ander gevoel heeft dan de vorige website en dat de focus iets anders is. Want wat vind ik nou het allerleukste om te doen, juist fotograferen en stylen en dat is dus precies wat ik meer wil gaan doen. Je kunt mij inhuren voor content voor je website, social media of andere doeleinden. Daar zal dan ook de focus op komen te liggen. Ik blijf zeker ook bloggen omdat ik dat gewoon leuk vind om te doen maar dat zal (voorlopig) niet elke week zijn. Ik weet dat vaste blogdagen beter zijn voor meer bezoekers maar ik kies liever voor kwaliteit boven kwantiteit. De realiteit is dat er gewoon heel veel tijd in gaat zitten om goede blogs te schrijven en ik wil dus ook niet meer over van alles schrijven. De blogs die je terug zal blijven zien zijn de binnenkijkers, die zijn nou eenmaal het leukste om te doen. Je kunt je hier ook weer voor opgeven door mij een mailtje te sturen.


Waarom content creator?


Simpel, ik word hier heel blij van! Als ik om mij heen kijk denk ik automatisch, hoe zal dit op beeld zijn of als ik een mooi hoekje zie kan ik niet wachten om het vast te leggen. Stylen en fotograferen zijn gewoon het allerleukste om te doen en waar ik heel veel energie van krijg. Naast beeldmateriaal van producten schiet ik ook lifestyle, dit is natuurlijk vrij breed begrip. Maar dit kan bijvoorbeeld een zwangerschap shoot zijn voor je werk als doula/verloskundige of mama producten, of misschien wel beelden die een gezonde lifestyle laten zien of wellicht wil je zelf graag op de foto voor je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos en mijn creatieve brein denkt graag mee.Ik ben heel benieuwd wat je van mijn vernieuwde website vindt, natuurlijk. Mocht er iets zijn dat je hier ook graag weer terug ziet laat dit dan zeker weten.


Liefs, Sanne232 keer bekeken0 reacties