• Sanne

Binnenkijken in mijn eigen interieur, Scandinavisch, vintage en een vleugje boho.

De liefde voor fotografie is toch wel in mijn eigen interieur geboren. Heerlijk vind ik het om fijne hoekjes vast te leggen en te stylen. Mijn eigen interieur zou ik omschrijven als Scandinavisch, ik hou van de lichte strakke meubels en de natuurlijke materialen die je veel in Scandinavische interieurs terug ziet. Ik heb daar een vleugje boho en vintage aan toegevoegd. Er hangt een fijne en warme sfeer, dit komt met name door de natuurlijke materialen maar zeker ook door de kleur op de muur.


In de keuken zat in eerste instantie ook een bovenkast maar die heb ik er als eerste afgehaald, ik vond dat niet mooi. Deze planken zijn de ideale plek om mooie spulletjes op uit te stallen. Bij mij is dat meestal servies maar dat wil ook nog wel eens wisselen. De planken zijn vloerdelen die ik over had, lekker low budget en passen hierdoor erg mooi bij de rest.De slaapkamer is rustig maar door gebruik van accessoires toch warm en gezellig. In de slaapkamer vind ik een rustige basis toch het lekkerst. Het leuke in een slaapkamer dat je met een ander dekbed overtrek zo'n andere sfeer gelijk kan creëren, hoef je niet gelijk voor te verven of nieuwe meubels voor aan te schaffen.

Ik heb een badkamer ensuite en vond het dus extra belangrijk dat deze bij de stijl van de kamer paste, ik kijk er tenslotte elke dag tegen aan. Toen ik dit huis kocht was het badkamer gedeelte vrij donker, zwarte vloertegels, grijze wandtegels en een donker houten wasmeubel. Niet helemaal mijn ding en dus ging daar afgelopen zomer de sloophamer in. Wat er voor terug kwam, was een witte basis van langwerpige witjes gelegd in visgraat, een licht meubel, hout en messing accenten. Het mooie is dat je dit ook in de rest van het huis ziet, en zo is er een fijne eenheid gecreëerd.
Het leukste en vrolijkste kamertje van het huis is natuurlijk die van mijn zoontje. Hij heeft een jungle kamer met wederom veel natuurlijke materialen, dat is wel een terugkomend ding hier in huis. Het is een licht en kleurrijk kamertje geworden maar door de materiaal keuze en wit als basis is het niet druk geworden. Als het schreeuwerige speelgoed zit lekker achter een gesloten kast, slapen is nou eenmaal het lekkerste in een opgeruimde kamer.


Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met mijn huis. Mocht je willen weten waar iets van is of heb je een andere vraag stel hem gerust!


Liefs, Sanne

147 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven